Verhuur woninginventaris - van theelepel tot bankstel

U heeft zelf een woning ter beschikking voor de huisvesting van tijdelijke gasten. De woning is kaal en voordat deze klaar is voor bewoning zal de woning eerst geschilderd, gestoffeerd en gemeubileerd moeten worden. Een tijdrovende klus wat waarschijnlijk niet tot uw dagelijkse bezigheden behoort.

Voor het schilderen, stofferen en inrichten bent u bij Sleutelklaar aan het juiste adres. Onze mensen zijn in staat om in een  zéér kort tijdsbestek de woning klaar te maken zodat deze voldoet aan uw wensen. Alles wat nodig is voor het bewoonklaar maken van de woning heeft Sleutelklaar direct op voorraad.

Het mooie van de door ons bedachte constructie is dat u maar 1 telefoontje hoeft te plegen.

Wat regelen wij voor U?

Het opfrissen van het appartement, zoals bijvoorbeeld schoonmaken en opknappen. Het bezorgen van alle artikelen, zoals meubelen, koelkast, tv,  bestek, etc. Compleet inrichten, dus inclusief montage en aansluiten van apparatuur. Na afloop van de huurperiode het weer ophalen van de inboedel. Het schoon en in goede staat opleveren van het appartement of woning

Uiteraard dienen de aantallen van meubels en klein huishoudelijke artikelen (inventaris) te worden afgestemd op het aantal personen waarvoor de woning wordt verhuurd. Van te voren verzoeken wij u het maximaal aantal toe te laten gasten per woning aan te geven.

Misschien weet u van te voren niet hoelang u de inboedel nodig heeft. Geen probleem, want u huurt per maand. Graag maken wij voor u een contract waar alle rechten en plichten voor u en ons staan omschreven, zodat u van te voren precies weet wat het kostenplaatje is.