Verhuur woningen - compleet gemeubileerd en/of gestoffeerd

In Nederland komen we in toenemende mate tijdelijke (buitenlandse) werknemers tegen. Veel mensen uit onder andere Oost-Europa komen hier om tijdelijk te werken.

De mensen die hier tijdelijk komen werken, hebben voor die tijdelijke periode ook een dak boven het hoofd nodig. Voor huisvesting van tijdelijke werknemers die werken op structurele arbeidsplaatsen, dient structurele huisvesting gerealiseerd te worden. Het is de werkgever die daarvoor in eerste instantie verantwoordelijk is.

Sleutelklaar verzorgt sinds 2001 deze structurele huisvesting en kijkt hierbij zowel naar de behoefte van de huurder, als naar de omgeving waar deze huurder gehuisvest wordt. Naast het verhuren van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen wordt zowel de kwaliteit van de woning blijvend gecontroleerd, de openbare ruimten beheerd, en overleg gevoerd met alle omliggende bewoners via de bewonerscommissie. Sleutelklaar biedt meer dan een tijdelijke structurele huisvesting, Sleutelklaar is partner in een verantwoorde woonsituatie tijdens kort of lang verblijf.

Zoekt u woonruimte voor uw werknemers neem dan direct contact op met Sleutelklaar, dit kan telefonisch of via een e-mail