Verhuur opslagruimte - Diverse afmetingen, korte looptijden

U gaat verhuizen of verbouwen en heeft tijdelijk opslagruimte nodig voor een deel van uw meubels. U bent uw eigen onderneming gestart en mist thuis de benodigde ruimte om alle materialen of goederen op te slaan. Uw voorraad is op een bepaald moment net iets groter dan dat uw eigen opslag kan herbergen. Zo zijn er nog vele situaties te bedenken waarbij het heel handig zou kunnen zijn als u tijdelijk over wat extra ruimte zou kunnen beschikken.

Een huurovereenkomst wordt in vele gevallen voor een lange periode afgesloten. Daar zit u niet altijd op te wachten. U wilt graag huren maar zelf aangeven voor welke periode u wilt huren. U weet immers zelf het beste hoe lang u extra ruimte nodig hebt. Het is dan ook erg prettig als u die mogelijkheid krijgt.

Sleutelklaar heeft op diverse locaties opslagruimte ter beschikking waarbij u zéér flexibel kunt huren zowel wat de huurperiode betreft als wat het aantal m2 betreft. Alle opslagruimtes zijn voorzien van een alarmsysteem zodat uw goederen veilig opgeslagen liggen. Wilt u de opslagruimte combineren met een kantoorruimte ook dan bent u bij Sleutelklaar aan het juiste adres.

Neem vandaag nog contact op met Sleutelklaar om te informeren wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.